Rondreis Kenia

rondreis-kenia

Het beste van Kenia – 7 / 14 dgn

vakantie kenia

Prive Safari Kenia

Kenia en Tanzania – 16 / 22 dgn

Groepsreis Kenia

Groepsreis Kenia Tanzania

Kenia compleet –  9 / 16 dgn

kenia safari strand

Safari Strand Kenia

Een rondreis Kenia is een aparte belevenis. Safari’s in dit prachtige land brengen je in extase. Zo kom je oog in oog met “The Big Five” te staan en ga je op in de meest prachtige natuur. Ook zijn rondreizen in Kenia te combineren met een strandvakantie. Kenia heeft parelwitte stranden waar je heerlijk kunt relaxen. Een rondreis zal u zeker niet teleur stellen. Bekijk het aanbod van rondreizen, safari’s in combinatie met een strandvakantie bij de Rondreis Koning

Safari Kenia combineren met strandvakantie
Kenia is het ultieme land voor een safari in combinatie met een strandvakantie. Dit land heeft zulke ongelofelijke schoonheiden dat je ogen te kort komt. In het Zuidwesten vind je het bekenste natuurpark van het land de Masai Mara. Het park heeft een rijk wildleven en staat met name bekend om de Grote Migratie en de Masai krijgers die hier hun kuddes hoeden. Tegen Oeganda ligt het zoutmeer Lake Nakuru. Niet alleen duizenden vogels leven hier, ook veel wild zoals de neushoorn en luipaarden. Aan de Oostkust vind je de stranden van Mombasa. Hier kun je nadat je van je safari hebt genoten, heerlijk ontspannen en alles tot je laten inzinken. Kenia heeft alles!

Soort rondreis – Van groepsreis tot individueel

Bij de rondreiskoning heb je de mogelijkheid om rondreizen en safari aanbieders te vergelijken. Zo zie je snel welke organisatie de beste reis voor u heeft of de goedkoopste. Niet alleen kun je hier groepsreizen door Kenia boeken. Ook is het mogelijk om je reis door Kenia zelf samen te stellen. Bekijk nu het rondreis aanbod van diverse toppers op onze webpagina.

FOX Reizen: Out of Afrika
Keniaonline: Zelf je reis samenstellen
De Safari Specialist Kenia vakanties

NRV: Onbekend Kenia
Shoestring: Kenia, Tanzania & Zanzibar
De Keniaspecialist Safari’s (tip)
Sawadee: Kenia topreizen
Koning AAP: Safari Kenia & Tanzania
SNP: Mount Kenya & Kilimanjaro
Fox: Rondreis Out of Kenia
Baobab: Kampeersafari Kenia
Djoser Junior: Kenia met kinderen
Summum: Het echte Out of Africa