Rondreis Madagascar

Madagascar is een waar fenomeen. Dit eiland heeft vegetatie en diersoorten die nergens anders op de wereld te vinden zijn. Een rondreis Madagascar wordt mede daarom steeds populairder. Het eiland biedt schitterende mogelijkheden om door rond te reizen, eventueel in combinatie met een verblijf aan het strand. Bij de Rondreis Koning vind u een breed aanbod aan rondreis Madagascar mogelijkheden. Bekijk het aanbod op onze Madagascar pagina en selecteer voor u de beste optie qua prijs, mogelijkheden. Van goedkope rondreizen tot luxe reizen en strandvakanties Madagascar zijn bij de Rondreis Koning te vinden.

Rondreis Madagascar

Madagascar – Baobab’s en Maki’s
Qua natuur is Madagascar een van de rijkste landen ter wereld. De geïsoleerde ligging heeft er voor gezorgd dat er een natuur is ontstaan die nergens anders voorkomt. Duizenden planten-en diersoorten groeien en leven nergens anders. Zeldzame orchideen, baobab bomen, Kameleons, Maki’s en lemurs zijn er te vinden. 31 natuurreservaten en 16 nationale parken zorgen dat de natuur van Madagascar beschermd wordt. Naast deze parken staan Bemaraha, bekend door zijn zwarte en miljoenen jaren oude kalksteenpieken en de rotskathedralen in het Parc National de l’Isalo met zijn indrukwekkende kloven en natuurbad op de werelderfgoedlijst. In het Parc National d’Andasibe-Mantadia wemelt het van de aapsoorten waaronder vele families van de meest markante lemur: de Indri-Indri. Rond Madagascar bevinden zich enkele eilandjes waaronder het ‘parfumeiland’ Nosy Be. De eilandjes Nosy Komba en Nosy Boraha of Ile Sainte Marie voor de oostkust van Madagaskar zijn bieden de mooiste stranden en hebben de meest ideale duik- en watersportmogelijkheden.

Rondreis Madagascar – Van groepsreis tot individuele reizen
Bij de Rondreis Koning vindt u diverse mogelijkheden voor een rondreis Madagascar eventueel in combinatie met een strandvakantie. Wij tonen u diverse rondreis specialisten die Madagascar in hun aanbod hebben. Zowel groepsreizen als individueel samen te stellen rondreizen Madagascar zijn bij onze partners zijn aan te vragen.

Djoser: Rondreis Madagascar en Mauritius

Koning Aap: Madagascar in 24 dagen

Koning Aap: Hotel en Kampeerreis
SNP: Privé rondreis door Madagascar

Shoestring: Unieke flora en fauna

Baobab: kameleons, baobabs en indri’s

Sawadee: Reizen door Makiland

SNP: Wonderbaarlijk eiland, unieke natuur

Sawadee: Brug tussen Azie en Afrika

Kras: Droomcruise Seychellen,Madagascar

SNP: Rondreis per groep Madagaskar