Rondreis Zuid Afrika

Zuid Afrika is het ultieme land om een rondreis of safari te ondernemen. Dit land heeft veel mogelijkheden vanwege de diversiteit aan natuur en cultuur. Het Noorden met haar Kruger Park en Johannesburg is totaal anders dan het zuiden met de kleurrijke Westkaap en de Kaapstad. Bij de Rondreis Koning vind u diverse mogelijkheden om te reizen door Zuid Afrika. Ook is het mogelijk om een rondreis of safari te combineren met landen zoals Namibie, Botswana en Mozambique. Ongekende mogelijkheden voor de liefhebbers van een rondreis door spectaculaire natuur, een ontmoeting met wilde dieren en de luxe van de Westkaap. Meer weten? Lees dan verder….

rondreis Zuid Afrika

Privereizen Zuid Afrika

Privereizen Zuid Afrika

Een individuele rondreis Zuid Afrika is de perfecte optie wanneer je dit veelzijdige land met z’n tweeen, met je gezin of met vrienden wilt ontdekken en beleven. Een unieke ervaring waar het gevoel van vrijheid en intense beleving met naasten garant staat. Meer weten?

Ga naar: Privereis Zuid Afrika

Groepsreizen Zuid Afrika

Zuid afrika groepsrondreis

Een groepsreis Zuid Afrika met gelijkgestemden zorgt voor een heerlijke vakantie. Ontdek in groepsverband al het moois dat Zuid Afrika te bieden heeft. The Big5, het mooie landschap, walvissen aan de kust en de kleurrijke bevolking.  Zuid Afrika heeft alles Meer weten?

Ga naar: Groepsreis Zuid Afrika

Kidsreizen Zuid Afrika

Groepsreis Zuidafrika

Een individuele rondreis Zuid Afrika is de perfecte optie wanneer je dit veelzijdige land met z’n tweeen, met je gezin of met vrienden wilt ontdekken en beleven. Een unieke ervaring waar het gevoel van vrijheid en intense beleving met naasten garant staat. Meer weten?

Ga naar: Kidsreis Zuid Afrika

De rondreis safari top attractie van Zuid Afrika is het Krugerpark, onderdeel van het Greater Limpopo Transfrontier Park. Dit is de plek om de big5 te spotten tijdens een prachtige kampeersafari. Bezoekers kunnen hier de landsgrenzen overschrijden van Mozambique en Zimbabwe. Dit park wordt vaak gecombineerd met een prachtige wijdse route langs één van de grootste canyon’s ter wereld, de Blyde River Canyon gelegen bij de Drakensbergen. Naast het Kruger park liggen de werelderfgoederen Hluhluwe-Umfolozi(het oudste park van Afrika) en het nabijgelegen Greater St. Lucia Wetland. Kaapstad en omgeving brengt u in een vruchtbare wereld vol groen, bloemen en frisheid. De attracties als Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop, de pinguins van Boulders Beach, de wijnstreek rond het pittreske plaatsje Stellenbosch en de nr1 plek om walvissen te spotten Hermanus zijn populaire onderdelen van iedere rondreis door de Westkaap. De bloemen en Tuinroute langs de kust richting het Tsitsikamma National Park zijn spectaculair om met een auto te ondernemen en de townships van Soweto maken de mogelijkheden om door Zuid Afrika te rondreizen ongekend.

Rondreis Zuid Afrika – Van groepsreis tot individuele safari
De Rondreiskoning brengt u het grootste aanbod van safari en rondreis Zuid Afrika mogelijkheden. Doordat wij het aanbod van diverse Zuid Afrika specialisten aanbieden heeft u vele mogelijkheden om een rondreis Zuid Afrika te ondernemen. Bekijk het aanbod, vergelijk prijzen en comfort en kies u reis. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen safari’s en rondreizen zijn aan te vragen.

Fox groepsreis Zuid Afrika
Djoser: Zuid Afrika, Namibie en Zambia
Shoestring: Zuid Afrika, Mozambique en Zambia
Fox : In de sporen van Livingstone: 4 landen
Fox kids: Rondreis door de Kaap met kinderen
Sawadee: Van Kaapstad tot de Victoria Falls
NRV:  Zuid Afrika op zn best
SNP:  Zuid Afrika actief

 

Lente in Zuid-Afrika
Wist u dat de seizoenen zijn omgedraaid in Zuid-Afrika?
Dus onze herfst is hun lente. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Zuid-Afrika te bieden heeft. Ontdek de immense natuur, de big 5, de eindeloze kustlijn en kleurrijke cultuur met een Nederlands
tintje.