Rondreis Indonesie

Een rondreis Indonesie laat je een  gevarieerd land zien. Mysterieuze tempels, diverse religies met elk hun eigen karakter en prachtige landschappen. Op Java vind u bijvoorbeeld de Borobudur, vulkanen, rijstvelden, en traditionele steden zoals Yogyakarta. Bali is een fantastisch Boedhistisch eiland waar u ook heerlijk kunt genieten van parelwitte stranden en Sumatra is een uniek eiland met een ongekende natuur die verder nergens voorkomt. Om van Lombok, de Komodo eilanden en Sulawesi maar niet te spreken. De Rondreis koning Indonesie toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Indonesie, vaak in combinatie met diverse eilanden kunt u bij ons terecht. 

rondreis indonesie

Indonesie – Vulkanen, sawah’s en stranden
Tijdens een rondreis Indonesie ontdekt u woeste vulkaanlandschappen, mosgroene rijstterassen, mysterieuze tempels en de meest vriendelijke bewoners. Indonesie heeft alles. Tropisch regenwoud, onbekende dieren, savannen, ingenieus aangelegde sawah’s, koraalkusten, parelwitte stranden en een rijke cultuur vormden de sleutelwoorden van de ‘Gordel van Smaragd’. Een rondreis door deze fascinerende archipel laat een verpletterende indruk achter. Bekijk bij de Rondreis Koning wat de mogelijkheden voor rondreizen door dit prachtige land zijn.

Indonesie rondreizen – Alle mogelijkheden
Onbeperkte rondreis mogelijkheden betreffende Indonesie. Naast groepsreizen Indonesie is het echter ook mogelijk om individueel over de eilanden te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk de mogelijkheden en vind de goedkoopste of meest ideale reis.