Rondreis Thailand

Rondreis Thailand. Land van de glimlach


Rondreizen door Thailand brengt u in extase. Het land is veelzijdig, de bevolking vriendelijk en gastvrij. Thailand wordt ook wel “het land van de glimlach” genoemd. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Vaak is dit de start van een rondreis door het land. In deze drukke stad kunt u o.a. diverse tempels bezoeken waaronder de prachtige Grand Palace en de Wat Arun Tempel.

rondreis thailand

Thailand – Parelwitte stranden, groene heuvels
Een rondreis door Thailand laat u een afwisselende natuur en fauna zien: hoge bergen, jungles, rijstvelden en uitgestrekte bossen. In het Noorden, met Chiang Mai als basis kunt u op olifanten rijden en diverse bergdorpen bezoeken. Een rondreis door Thailand kan prima worden afgesloten op één van de witte zandstranden van o.a. de badplaatsen Krabi, Koh Samui of Phuket. Voor de kust liggen koraalriffen met een rijke onderwaterwereld. Alle ingredienten aanwezig voor een mooie vakantie.

Rondreis Thailand mogelijkheden
Wij laten u diverse mogelijke reizen door Thailand zien. Aan de hand van een top10(rechts) en de reis aanbiedingen vindt u aantrekkelijke rondreizen Thailand. Een rondreis is er op diverse manieren. Van een groepsreis tot een reis die je zelf kan samenstellen aan de hand van bouwstenen. Bekijk het aanbod, er zit vast iets voor u bij.