Rondreis Israel

Reizen Israel
Een rondreis Israel leidt u door de bakermat van het Christendom. Israel is voor velen het beloofde onontdekte land om een reis naar te ondernemen. Doordat de situatie in Israel een stuk veiliger is dan voorheen bieden steeds maar rondreis organisaties groepsreizen naar Israel aan. Wij tonen u de mooiste rondreizen Israel met zorg geselecteerd uit het aanbod van de beste rondreis aanbieders.

Iedereen heeft wel een beeld bij Israel. Vruchtbare landschappen, de Dode Zee en een historische plaats als Jeruzalem. De Olijfberg, de klaagmuur en de Villa Dolorosa, de straat die Jesus op weg naar het kruis aflegde, zijn bezienswaardigheden die een enorme indruk zullen achterlaten. Of bezoek Bethlehem, de geboorte plaats van Jezus. Voor velen is het een must om deze plaatsen ooit eens te bezoeken. Een goede manier om Israel echt te gaan ontdekken is per groepsreis. Een groepsrondreis gecombineerd met een paar dagen strand is perfect om al het moois van Israel te zien.

Via een rondreis Israel ontdekt u dit schitterende land op zn best. U kunt samen met andere reizigers met volle teugen genieten van het landschap, de historische bezienswaardigheden en de culturele hoogtepunten. De infrastructuur in Israel is van uitstekende kwaliteit. U verplaatst zich snel door het bijbelse Israel. Zo kunt u de vele bezienswaardigheden van Israel in redelijk kort tijdsbestek ontdekken per bus.

Rondreis Israel, ontdek Jeruzalem
Jeruzalem is de parel van Israël en het hoogtepunt van iedere rondreis. De stad en haar omgeving heeft vele bezienswaardigheden die bij de meeste rondreizen bezocht kunnen worden. De Olijfberg, de Zionsberg, het Graf van Koning David, de tuinen en grotten van Getsemane, het Tuingraf, de diverse plaatsen waar historische gebeurtenissen en wonderen plaatsvonden en niet te vergeten….de heuvels en paden die altijd al deel uitmaakten van het eeuwige landschap van de stad. In het centrum van Jeruzalem ligt de ommuurde stad, waar bedrijvigheid, de diverse drachten de kleuren en geuren tot de verbeelding spreken en waar nog steeds de sfeer van vroegere tijden hangt.

Israel rondreis + strandverblijf
Ook is het mogelijk om een strandvakantie Eilat in combinatie met een rondreis te boeken. Zo heeft u een combinatie van een rondreis en een strandvakantie ineen. Bekijk het aanbod bij
FOX Israel reizen maar eens of kijk voor diverse opties rechtsboven in het menu.

Ontdek de prachtige natuur- en cultuurschatten van Israël. Bezoek de Bijbelse plaatsen en verken de fascinerende stad Jeruzalem, die al eeuwenlang door de drie wereldgodsdiensten in de greep wordt gehouden en dobber in de wereldberoemde Dode Zee en geniet aan het strand van Eilat.

Reizen naar het historische Israel

Rondreizen door Israel doe je het beste per groep. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod en selecteer de voor u beste rondreis Israel.

Arke – Rondreis Israel en Jordanie
Djoser groepsreis door het beloofde land
Koning Aap – Groepsreis bijbels Israel 10 dagen
Discovery rondreis specials
Shoestring – Hoogtepunten van Israel
FOX Reizen – individuele reis Israel
Isropa – Rondreis King David en Petra
Fox individueel – uitzicht vanaf de olijfberg
Koning Aap – Groepsreis Israel 16 dagen