Kidsreizen

kidsreizen

Rondreizen met kinderen en verre kidsreizen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn kidsreizen een toegevoegde waarde en geen belemmering meer voor reizigers die kinderen hebben en graag onbekende landen willen ontdekken.

De gedachte dat je niet kan rondreizen met kinderen is hedentendage achterhaald, steeds meer ouders besluiten om een kids rondreis bij een specialistisch bureau te boeken. Er zijn vele reisbureaus die prachtige programma’s hebben samengesteld zodat zowel u als uw kinderen zich geen moment vervelen en er een goede balans is tussen rondreizen en rustdagen. Een aantal landen zijn uitermate geschikt om met kinderen te bereizen.

Kindvriendelijke landen
Je kinderen komen op een positieve wijze in aanraking met andere culturen. Niet alleen ontdekken de kinderen natuur en cultuur die in Nederland en Belgie niet te vinden zijn. Ook leren kinderen omgaan met kids en mensen uit andere culturen, wat ze extra sociale vaardigheden zullen meegeven. Maar welke landen zijn geschikt om op een kindvriendelijke manier te bereizen? Hieronder een selectie landen met volop mogelijkheden voor een kidsreis. Klik op het betreffende land en kijk per land wat de mogelijkheden zijn.

Thailand
Australie
Nieuw Zeeland
Verenigde Staten
Mexico
Marokko
Maleisie
Egypte
Indonesie
Bali

Grootste overzicht kidsreizen per land
De meeste kidsreizen per land vind je bij de rondreiskoning. Wij tonen diverse aanbieders met kinderreizen in hun pakket, zodat u heel eenvoudig de goedkoopste of voor u beste kidsreis kunt selecteren. Vergelijk een rondreis van een aanbieder goed met die van anderen. Het kan wel enkele honderden Euro’s schelen bij welke reisagent u de kinderreis boekt. All topaanbieders zijn op deze website te vinden. Selecteer een aanbieder in het rechter menu voor een prachtig aanbod aan kidsreizen.

Reizen met kinderen opent deuren
Reizen met kinderen is hard werken en het gaat een tikkie langzamer, maar het is waarschijnlijk veel gezelliger. De onschuld van kinderen opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Ouderschap kent geen grenzen en de barrières op het gebied van taal, godsdienst en ras vallen weg in de aanwezigheid van kinderen. Voor de ouders kan dit een frisheid aan het reizen meegeven en een nieuwe leuke dimensie die anders misschien zou ontbreken. Of je kinderen nou meeneemt naar tempels, historische bouwwerken of het oerwoud, ze willen alles weten. In veel landen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika worden kinderen met open armen ontvangen. Wie zegt dat reizen met kinderen lastig zal zijn weet niet wat gemist wordt.

Reizen met kinderen specialisten
Reizen met een licht rugzakje behoort definitief tot het verleden als je jonge kinderen meeneemt op een verre, lange reis. Kleren, luiers, spelletjes, kinderboeken, het zijn slechts enkele van de items die je bagage zullen verzwaren. Daarbij zijn niet alle hotels, restaurants en transportmogelijkheden even kindvriendelijk en kan het zijn dat je voor verrasingen komt te staan. Gelukkig kun je het plannen van een vakantie ook aan anderen overlaten, want er zijn namelijk een aantal reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van reizen met kinderen, Ver weg, maar ook dichtbij.