Rondreis Cuba

Rondreis Cuba. Sigaren en oldtimers

Met het meest uitgebreide aanbod van rondreizen Cuba vind u bij de Rondreiskoning altijd de ideale rondreis. Ook als u een duikvakantie, all inclusive vakantie of zonvakantie naar Cuba wilt kunt u bij ons terecht. Regelmatig tonen wij goedkope aanbiedingen en vluchten naar Cubaanse steden Havana, Holguín en Varadero. Cuba is het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. De natuur is schitterend en gevarieerd, de zandstranden parelwit, en de steden historisch. Bij de rondreiskoning tonen wij diverse specialisten die voor u individuele en georganiseerde rondreizen naar Cuba kunnen samenstellen.

Ontdek de mooiste plekken op het eiland. Bezoek koloniaal Santiago de Cuba, het historische centrum van Havana, de parelwitte zandstranden of de prachtige natuur in de vallei bij Vinales. Zeg je Cuba, dan zeg je gastvrij, muzikaal & relaxed. Chillen kan, mét een cocktail in de hand uiteraard, op de witte stranden van Playas del Este en Playa Larga.

Rondreizen Cuba
Wacht niet te lang nu Cuba nog authentiek is. Over een paar jaar kan de charme van een rondreis Cuba geheel anders zijn.Het is nu de tijd voor een rondreis door Cuba. Ontdek het land en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking op het grootste eiland in het Caribisch gebied.
Wil je in een groep reizen, individueel, zelf je rondreis samenstellen, familie rondreis of een strandvakantie? Bekijk het aanbod van rondreizen en zonvakanties Cuba op deze site.

FOX: Cuba Grande- Swingen en genieten  !!!!!!

1. Shoestring: Rondreis Cuba in 3 weken
2. Summum: rondreis koloniaal Cuba
3. SNP: Cuba: De geur van rum
4. Fox Singlereizen: Singlereis door Cuba
5. Boabab: Reizen door Cuba
6. FOX: Reizen met kinderen door Cuba
7. KRAS: Koloniaal Cuba!
8. Djoser junior: Beleef Cuba met kinderen
9Koning AAP: Groepsreis- Socialisme en Salsa
10. FOX individuele rondreis Cuba 
11. Riksjaonline: Bouwstenen Cuba
12. Sawadee: Kidsreis Ontdek swinging Cuba
13. Cruisetravel: Cruisereis Cuba, Mexico en meer
14. Reisjerot: Cuba rondreizen
15. Arke: Rondreis Cuba libre