Rondreis Nicaragua

Rondreis Nicaragua. Tropische natuur en cultuur

Door Nicaragua rondreizen zal een fantastische ervaring zijn. De onontdekte natuur en gebieden geven u het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn. De aandacht die de bevolking aan u geeft doen u beseffen dat dit land het nieuw te ontdekken gebied op dit continent is. Rondreizen door Nicaragua staat nog in de kinderschoenen. De Rondreis koning toont u diverse rondreizen door Nicaragua. Een aantal operators biedt een rondreis door dit mooie land aan. Vergelijk de reizen en kies de beste rondreis.

Nicaragua is een van de nieuwe toeristische bestemming in Midden Amerika. Het land is sinds enkele jaren stabiel en dit brengt voor de liefhebber van natuur en cultuur mogelijkheden. Nicaragua is een land van vulkanen, parelwitte stranden, koloniale steden, regenwouden met veel dieren en een vriendelijke gastvrije bevolking. Ontdek de historie van Granada en León, twee prachtige koloniale steden. Bezoek het meer van Nicaragua, dat qua grootte het tweede zoetwatermeer van Midden en Zuid-Amerika is. Maak excursies naar het eiland Isla de Ometepe. Ook heeft Nicaragua een aantal tropische eilanden die in de Caribische Zee liggen. Kortom, alle ingredienten aanwezig.

Via de Rondreis koning kunt u diverse vormen van reizen kiezen. U kunt zelf u rondreis samenstellen, maar ook een groepsreis kiezen. Ook kunt u losse vliegtickets boeken. Wij tonen diverse reispartners die deze mogelijkheid aanbieden.