Rondreis Egypte

Zoek je een mooie rondreis Egypte? Wil je een onvergetelijke romantische Nijlcruise ondernemen en de vallei van de koningen bezoeken of de pyramides van Gizeh? Door Egypte rondreizen zit weer in de lift. De rust in het land is wedergekeerd en het is weer mogelijk om veilig door Egypte te reizen. De Rondreiskoning.nl biedt een enorme variatie aan rondreizen Egypte aan. Je kunt eenvoudig de prijzen van rondreis aanbieders vergelijken, zodat altijd de goedkoopste of meest uitgebreide reis geboekt kan worden. Lees snel verder.

rondreis Egypte

Rondreizen naar de pyramides en koningsgraven
Reis naar een van de meest mysterieuze gebieden op deze aarde en ontmoet de oude koningen. De pyramides van Gizeh behoren tot een van de zeven wereldwonderen. Dit imposante complex wat aan de rand van Cairo opdoemt laat een onvergetelijke indruk op u achter. Bezoek in Cairo het historisch museum waar onder andere de sarcofaag van Tuth Anch Amon. Ontdek tijdens de rondreis de vallei van de koningen, waar hedentendage nogsteeds graven liggen die nog niet ontdekt zijn. Combineer deze groepsreis met een nijlcruise of een strandvakantie, zodat u heerlijk kunt genieten van de Nijl, de bezienswaardigheden langs deze rivier en de zon. oCombineer eventueel met een duikvakantie.

Rondreizen Egypte in alle soorten en maten
Naast groepsreizen is Egypte een ideaal land om een nijlcruise te ondernemen of een rondreis in combinatie met een strandvakantie. De Egyptenaren zijn vriendelijk en gastvrij . De onderwaterwereld fascinerend en de culturele hoogtepunten ongekend. Wij tonen je de meest spectaculaire rondreizen vaak in combinatie met een strandvakantie of nijlcruise. Bekijk ons aanbod, laat je inspireren, vergelijk prijzen en selecteer eventueel de beste optie.

Shoestring: Egypte Totaal
Koning Aap: Egypte rondreizen per groep 
 
Djoser: Nijlvallei, Rode Zee en Sinai

Egypte.nl: Nijlcruise en strand
Skytours.nl: Egypte, Israel en Jordanie
SNP: Kidsreizen, Avontuur op de Nijl

Sawadee: Oudheden en onderwaterleven
KRAS: Egypte Highlights
Shoestring: rondreis Egypte, de Nijldelta
FOX.nl: Individuele rondreis Egypte
Nijlcruise Egypte