Rondreis Alaska

Een rondreis Alkaska ook wel de The Last Frontier’ genoemd is een onvergetelijke belevenis. In de prachtige uitgestrekte, bergachtige gebieden en de enorme gletsjers voelt u zich één met de natuur. Alaska is onmetelijk groot. Wie tijdens een rondreis van enkele weken een glimp wil opvangen van dit immense gebied, zal zich noodgedwongen moeten beperken tot geselecteerde hoogtepunten. De Rondreis Koning Alaska reizen biedt u het breedste aanbod van diverse rondreis Alaska aanbieders.

Alaska: land van grizzly’s, walvissen en gletsjers
Alaska is het territorium van grizzly’s, wolven en elanden. Watervlaktes zoals de Prince William Sound en de Chiswell-eilanden bieden al varend langs afkalvende ijsklompen van majestueuze gletsjers een ontmoeting met de bultrugwalvis of met de vele orka’s. Aan de voet van Mount McKinley kun u door de natuur rondtrekken en overnachten in afgelegen lodges en berghutten. Alaska rondreizen is de ultieme ervaring voor wie van stilte, wildlife en grootse landschappen houdt. De ware ontdekkings reiziger en overlevingsdrang komt in iedereen die dit prachtige land aandoet naarboven.

Rondreis Alaska – Groepsreizen en individueel
Bij de Rondreis Koning vind u diverse soorten rondreizen Alaska. Van georganiseerde groepsreizen tot individuele reizen. Van reizen met kinderen door Alaska tot Singlereizen. Bekijk het aanbod op deze site en laat u inspireren tot het ontdekken van “The Last Frontier”.

1. Tenzing: Highlights Alaska & Yukon
2. SNP: Luxe rondreis Alaska in Stijl
3. Djoser: Rondreis Alaska en Canada
4. Tenzing: Grand Alaska rondreis
5. Djoser: Rondreis Alaska en Canada
6. Tenzing: Hoogtepunten Alaska
7. SNP: Alaska – Into the Wild
8. FOX privéreis Alaska en Yukon
9. Tenzing: Alaska en Elias
10. SNP: Alaska Expeditie
13. BBI Travel rondreis Yukon
14. Sawadee  – Wildernis en goudzoekers
15. Alaska Specialist – Groepsreis Alaska