Rondreis Amerika

Een rondreis Amerika oftewel de Verenigde Staten is een sensationele belevenis. Het land is zo gevarieerd dat rondreizen door Amerika per staat compleet anders is. Er zijn diverse mogelijkheden om rond te reizen. Per Camper of auto is een goede optie om dit prachtige land te ontdekken. Vanaf diverse steden is het mogelijk om een georganiseerde rondreis te maken. Bekijk de mogelijkheden van onze rondreis specialisten.

Waar je ook naar toe wilt in Amerika, met de reizen getoond op de Rondreiskoning Amerika heb je keuze genoeg. Wil je spraakmakende highlights zoals Las Vegas en de Grand Canyon zien? Volg je liever een stuk van de beroemde Route 66? Het swingende Zuiden met steden zoals Memphis en New Orleans? Het zonnige Florida. Of misschien ga je liever op een verrassende stedentrip naar Chicago of New York. Bij het diverse aanbod vind je zeker een reis die bij je past!


Ontdek de natuur tijdens een Amerika rondreis

Huur bijvoorbeeld een camper en ontdek Californie. Rijdt per auto van New York naar Los Angeles dwars door de Verenigde Staten over Route66 of ontdek Florida met haar prachtige kust, Disneyland en de moerassen van de Everglades. In het Noorden, tegen Canada liggen de Rocky Mountains. Ook ligt in het noorden de indrukwekkende watervallen van Niagara Falls. Ieder gebied heeft zijn charme en laat een indrukwekkende herrinnering achter.

Rondreis Amerika – Groepsreizen en individueel
Bij de Rondreiskoning Amerika reizen kunt u diverse aanbieders naast elkaar leggen om hun aanbod en prijzen te bekijken. Er zijn een aantal rondreizen die hetzelfde pakket aanbieden, maar in prijs kunnen verschillen. Om het makkelijk te maken vind u daarom de beste rondreis aanbieders op onze website. Ook kunt u bij een aantal partners zelf een reis samenstellen. Een groepsreis, individueel, reizen met kinderen Amerika of een fly & drive Amerika is ook een mogelijkheid. Vergelijk en boek de goedkoopste of beste optie voor u.

USAonline: Bouw je eigen Amerika reis !!!
Fox  – Individuele rondreis Best of the West
 

1. Shoestring: Rondreis door het Westen
2. KRAS: Rondreis Fly & Drive Amerika
3. Fox: New York,Washington en Niagara Falls
4. Djoser: Rondreis West Coast
5. KRAS: Big Apple en Sunny Florida
6. SNP: Rondreis Utah en Californie
7. Sawadee: Familiereis door het Wilde Westen
10. De Jong Intra: Hoogtepunten Florida
11. NRV: Amerika Grand tour

12.USA online: Roadtrip USA