Rondreis Australie

Wie wilt rondreizen door Australie heeft vele mogelijkheden. Een rondreis door dit land zal niet ineenkeer gaan vanwege de grootte en de variatie aan landschap en natuur. Iedere staat is uniek en heeft haar specifieke flora en fauna. Daarnaast zijn er een aantal prachtige steden die je tijdens een rondreis door Australie aan zult doen. De meeste mensen starten hun reis aan de Zuidkust in Sydney en reizen vervolgens via de kust naar het in het Oosten gelegen Melbourne en Brisbane. Wie een rondreis langs de gevarieerde Westkust maakt zal zijn vakantie starten in Perth om vanuit hier de natuur te verkennen. Het binnenland is te verkennen via beide kanten. Het Noorden staat bekend vanwege haar tropen. Rondreizen door Australie brengt je veel maar zal nooit genoeg zijn.

australierondreizen

Natuur en cultuur Australie
Australie, het kleinste en oudste continent op onze aarde kan onmogelijk ineenkeer ontdekt worden. Je vind hier koraalriffen in het Great Barrier Reef, krokodillen in het Noorden, Het mysterieuze Ayers Rock, de originele Aboriginal bewoners en nog vele variaties in natuur. In bepaalde gebieden kan je binnen 1000km heuvels vol groen, rotsige canyon’s en vlakke gebieden niemand tegenkomen.

Rondreis Australie mogelijkheden
Via de Rondreiskoning.nl is het mogelijk om de perfecte rondreis door Australie te kiezen. Onze partners bieden vele variaties aan rondreizen in bijna elke staat. Ook het soort reis is te boeken. Als u een groepsreis of zelf een reis Down Under wilt samenstellen is dit mogelijk. Ook kunt u op deze rondreis site een individuele reis boeken of losse vliegtickets. Ook de liefhebber van backpacken Australie kan hier dus terecht.