Rondreis Brazilie

Rondreis Brazilie. Amazone en samba

Brazilie rondreizen, door het land van de samba, zijn er in alle soorten en maten. De jungles van de Amazone, parelwitte stranden aan de Oostkust en de natuurgebieden in het zuiden zorgen voor ongekende mogelijkheden. Een rondreis door dit schitterende land zul je in een roes ondergaan. Je ziet ontzettend veel prachtige natuur en cultuur elementen. Geniet van de gastvrijheid van de Brazilianen en ga op in de swingende sambamuziek die overal in de straten te horen is. Onderga een rondreis en combineer dit met een strandvakantie. Een reis door Brazilie zul je niet snel vergeten.

Brazilie is het paradijs. Kilometers zandstrand waar diverse mensen zich vermaken en dansen op het ritme van de samba. Rio de Janeiro is dynamisch en relaxed tegelijk. Flaneren langs de beroemde stranden, slenteren door de oude koloniale wijken en genieten van het uitgaansleven. Het land heeft echter meer te bieden dan strand en zon. Het Amazone gebied, de longen van de wereld, moet je ontdekken. Zoveel flora en fauna vind je nergens anders. Ben je meer geinteresseerd in cultuur moet je een bezoek aan Salvador de Bahia brengen. Voor ander prachtig natuurschoon moet je de Iguazu watervallen bezoeken. Brazilie is naast een strandvakantie een ideale bestemmming voor een prachtige rondreis.

Reizen Brazilie – gevarieerd aanbod
Via de Rondreiskoning krijgt u een uitgebreid reisaanbod voorgeschotelt van diverse aanbieders met reizen door Brazilie. Het voordeel hiervan is dat rondreizen vergeleken kunnen worden en op basis van de goedkoopste prijs een reis uitgegekozen kan worden. Door dit uitgebreide reisaanbod kunt u ook een keuze maken uit een groepsreis, een individuele reis of een rondreis in combinatie met een strandvakantie Brazilie.