Rondreis Peru

Rondreis Peru. Inca’s, Andes en Amazone

Wie een rondreis wilt maken waar alles inzit qua cultuur en natuur zou een rondreis Peru moeten selecteren. Dit land is erg divers qua natuur, cultuur, landschap en bezienswaardigheden, ieder gebied is compleet anders en heeft fascinerende bezienswaardigheden te bieden. In combinatie met de Inca cultuur zorgt dit voor veel spektakel. Bij de Rondreiskoning kunt u een selectie maken uit diverse rondreizen Peru. Deze reizen worden aangeboden door diverse rondreis partners. Zowel groepsreizen als individuele reizen Peru zijn te selecteren. Bekijk snel het Peru reis aanbod op deze site.

Rondreizen Zuid Amerika

Peru – Van de Andes tot in de Amazone
Peru heeft een ontzettend gevarieerd landschap waar u genoeg te zien krijgt. Het indrukwekkende Andesgebergte, de oude Incastad Cusco, de beroemde Incatrail naar werelwonder Machu Picchu en de schilderachtige dorpjes en drijvende rieten eilandjes bij en op het Titicacameer zijn hoogtepunten. Naast deze top attracties zijn er nog een aantal niet te missen bezienswaardigheden zoals de Nazca lijnen die je alleen in een vliegtuigje kunt zien, de Amazone jungle die je per boot kunt verkennen en Arequipa en haar omgeving, waar je kunt bergbeklimmen, wildwatervaren. Dit alles maakt dat Peru een van de meest bijzondere landen is om te bezoeken. Combinaties van natuur, cultuur en tradities
zorgen ervoor dat u iedere keer weer nieuwe verrassingen voorgeschotelt krijgt.

Van groepsreizen Peru tot individuele reizen
Er zijn veel soorten manieren van rondreizen mogelijk bij de Rondreiskoning Peru. Op deze pagina worden zowel groepsreizen Peru aangeboden als indiviuele rondreizen. Ook natuurvakanties en familierondreizen zijn te boeken voor dit prachtige land. Ook is het mogelijk om zelf uw reis samen te stellen bij een van onze gespecialiseerde partners. Via bouwstenen en op maat advies wordt de mooiste rondreis Peru voor u samengesteld. Kijk snel voor de mogelijkheden bij de aanbieders hieronder of selecteer direct een aantrekkelijk reis in het menu rechtsboven op deze pagina.

Fox: Rondreis Peru, Bolivia, Argentinie en Brazilie

1.
Mooi vakanties: Luxe individuele rondreis Peru
2. Shoestring: Peru en Bolivia budget rondreis
3.
Riksjaonline: Stel je eigen reis Peru samen
4. Fox: individuele rondreis Peru
5. 
Koning AAP: Land van de Incas
6. Djoser: Hoogtepunten Peru
7. Baobab: Bolivia, Chili en Peru
8. Fox groepsreizen: Peru groepsreis
9. 
Summum: Het magische rijk van de Inca’s
10. Sawadee: De erfenis van de Incas
11. Kras: Rondreis mystiek Peru
12. SNP: Alcapas en Inca’s
13. Vrijwilligerswerk + Cursus Spaans in Peru
14. Shoestring – Peru budget rondreis